Wie wij zijn

2convince beschikt over zeer brede ervaring en kennis in het ontwikkelen en realiseren van zowel nationale als internationale evenementen en communicatieconcepten.

Vincent van Dantzig is een gedreven ondernemer met meer dan 40 jaar ervaring in sales, marketing en communicatie. Hij was onder meer eigenaar van een import/groothandel in sportartikelen, een filmproductiebedrijf en een groot internationaal communicatie adviesbureau (Van+Van).

Daarnaast verdiende Vincent zijn sporen ruimschoots in de autosport, als journalist, teameigenaar, teammanager, PR & Marketing adviseur van grote internationale sponsors, teams en de nationale autosportfederatie. Op het gebied van goede doelen heeft hij zich niet alleen beziggehouden als penningmeester van de Stichting Kanker in Beeld, hij was ook 10 jaar de stuwende kracht achter de fondsenwervende klassieke autorally voor de Nierstichting.

Vincent omschrijft zichzelf graag met de volgende kernwoorden: playing captain, resultaat gedreven, klantgericht, oog voor detail, netwerker.

 

Comments are closed.