Missie – visie – actie

Uw belangstelling voor onze website stellen wij bijzonder op prijs. Bij 2convince hebben wij als duidelijke doelstelling de verwachtingen van onze opdrachtgevers en hun doelgroepen te overtreffen. Voel u vrij om door te vragen over de onderwerpen die hierna volgen. Wij zijn altijd bereid en beschikbaar om overtuigende resultaten te bereiken, meer aandacht te genereren en onze klanten tevreden te stellen – onder alle omstandigheden.

Onze Missie
2convince heeft tot doel de marketing communicatie plannen van zijn cliënten op de best mogelijke manier te vertegenwoordigen en uit te voeren, geschraagd door onze internationale ervaring in de automotive wereld en in het bijzonder de autosport.

Onze visie
Gebruik makend van krachtige communicatiemiddelen, streeft 2convince ernaar om de verwachtingen van zijn opdrachtgevers te overtreffen door samenwerking met gepassioneerde vakmensen en gebruik te maken van traditionele en ongebruikelijke middelen, opdat de organisaties waar wij voor werken een voorsprong ervaren.

Onze actie
Resultaten, zowel merkbaar als meetbaar, zijn de belangrijkste drijfveer achter al onze acties, voor nu en later. Al onze werkzaamheden zijn passend voor de omstandigheden die wij voorzien. Wij geven altijd duidelijkheid over de acties die wij opzetten en de middelen die wij inzetten. Verrassingen sluiten wij uit, onder meer door alternatieve plannen of activiteiten klaar te hebben voordat deze noodzakelijk worden.

Onze waarden
2convince is trots op het bewaken van de hoogste zakelijke omgangsvormen en dat is te zien. Langdurige relaties met vooraanstaande opdrachtgevers, onze internationale medewerkers en ontelbare betrokken leveranciers illustreren onze geëngageerde werkwijze.

Gezondheid en veiligheid zijn belangrijke elementen in ons beleid en zowel onze eigen staf als onze tijdelijke medewerkers zijn  zich volledig bewust van het belang van dit beleid. Daarnaast tekenen al onze medewerkers voor elke opdracht een document van vertrouwelijkheid zodat de belangen van onze opdrachtgevers geborgd blijven.

Comments are closed.