2convince en Ocius Events samen het nieuwe jaar in

Vanaf 1 januari jl. hebben 2convince en Ocius Events hun krachten gebundeld en werken Claire Dubbelman en Vincent van Dantzig samen in een nieuwe onderneming onder de naam 2convince. Met hun ruim 50 jaar ervaring in autosport, communicatie en het organiseren van events zullen zij een grote diversiteit aan klanten bedienen. De eerste nieuwe opdrachtgever is Acceleration 2014, een compleet nieuwe autosport concept met 10 unieke evenementen in Europa. Zowel Claire als Vincent zijn per 1 januari verantwoordelijk voor verschillende projecten binnen deze nieuwe organisatie, vanuit het ISRA kantoor in De Lier.

Ocius Events is een Communicatie en Evenementenbureau, dat in 2010 werd opgericht door Claire Dubbelman (27). Sinds haar geboorte is Claire opgegroeid in de wereld van auto’s en autosport. Na haar middelbare school wilde Claire al haar blik richten op internationale communicatie en daarom internationale communicatiewetenschappen studeren en waarvan deels in Madrid. Claire is goed geschoold en beheerst bovendien vijf talen. De afgelopen jaren tekende zij voor de organisatie van de NEC Formule Renault 2.0 en de succesvolle nieuwe Formule Renault 1.6 klasse. Met een breed netwerk, toewijding en motivatie om van elke opdracht een succes te maken slaagde zij erin met Ocius Events een eigen plek in de competitieve autosportwereld te verkrijgen.

2convince werd in 2010 door Vincent van Dantzig (58) opgericht nadat hij ATP verliet. ATP nam in 2005 Van+Van over, het bureau wat Vincent sinds 1981 samen met Ric van Kempen uitbouwde tot een internationaal communicatie en evenementenbureau met meer dan 40 werknemers en vestigingen in Nederland, België, Frankrijk en Tsjechië. Vincent van Dantzig is een gedreven ondernemer met meer dan 30 jaar ervaring in sales, marketing en communicatie. Daarnaast verdiende Vincent zijn sporen ruimschoots in de autosport, als journalist, teameigenaar en teammanager. Daarnaast was hij PR & Marketingadviseur van grote internationale sponsors, teams en vervult die rol nog steeds bij de nationale autosportfederatie. Op het gebied van goede doelen vervult hij niet alleen de functie van penningmeester voor de Stichting Kanker in Beeld, hij is ook de stuwende kracht achter fondsenwervende (klassieke) rally’s voor goede doelen. Vincent omschrijft zichzelf graag als playing captain, netwerker, resultaat gedreven en klantgericht met oog voor detail.

Beide partners in 2convince zien hun samenwerking als een logisch vervolg op hun zelfstandige en onafhankelijke bestaan gedurende de afgelopen jaren. “We vullen elkaar goed aan en beschikken over hetzelfde ondernemers-DNA,” aldus Vincent van Dantzig, “na een paar jaar als eenmanszaak te hebben gewerkt zie ik uit naar de samenwerking met Claire.” Claire Dubbelman vult aan: “Ik kijk er naar uit om met Vincent een nieuwe weg in slaan, een multidisciplinair bureau op te zetten en meerdere opdrachtgevers bedienen. Ik hoop ook veel van Vincent’s ervaring als ondernemer in dit boeiende vak te kunnen leren.”

2convince heeft de ambitie om nieuwe projecten aan te pakken op het gebied van event- en communicatiemanagement, waarbij Acceleration 2014 een mooie start is. De onderneming beschikt over brede ervaring en kennis in het ontwikkelen en realiseren van (inter)nationale evenementen en communicatieconcepten en is bovendien zeer goed ingevoerd in de wereld van de autosport.

Voor meer informatie:

Claire Dubbelman, 06-24 997338 of claire@2convince.com
Vincent van Dantzig, 06-53 126524 of vincent@2convince.com

Comments are closed.