DENSO Europe Communications strategie

Voor DENSO Europe is 2convince al vele jaren betrokken bij kleine en grotere evenementen. In 2017 viel ons de eer te beurt om DENSO te assisteren bij de organisatie van hun persconferentie tijdens de IAA in Frankfurt. En ok in 2019 waren wij een belangrijke schakel in de organisatie van de activiteiten op de IAA, o.a. met de live stream van de persconferentie die door Tom Coronel werd gehost. De uitdagingen waren velerlei, van het goed en binnen budget inkopen van de ’techniek’ tot het uitnodigen van de media, van het herschrijven van de speeches, zodat die geschikt zijn voor een Europees publiek tot aan het coachen van de Japanse sprekers. Een grote opkomst aangevuld met een groot aantal online volgers en een perfect verlopen persconferentie betekenden opnieuw een mijlpaal in de geschiedenis van 2convince. Intussen adviseerde 2convince tevens over de meerjarige communicatiestrategie van DENSO, inclusief social media, PR en evenementen.

Comments are closed.