Nissan Qashqai Exclusive Tour

In november 2013 heeft 2convince in opdracht van Nissan Nederland de ‘Nissan Qashqai Exclusive Tour’ georganiseerd om de brandnieuwe Nissan Qashqai te presenteren in de zakelijke markt. 2convince tekende voor het totaal van deze tour – van concept tot uitvoering.

Met een prachtig uitgevoerde showtrailer werden zo’n 15 locaties verspreid over het hele land aangedaan. Op locatie vond een mini-expo plaats met volop aandacht voor de nieuwe Qashqai. Met een zeer klein team (om kostenefficiënt te werken) werd de nieuwe Qashqai getoond aan zo’n 1.500 geïnteresseerden (werkzaam bij leasemaatschappijen en grote fleetowners). De bezoekers werden getrakteerd op biologische erwtensoep en roggenbrood en ontvingen een doosje met twee chocoladeletters (2 x een Q voor Qashqai) van de befaamde patissier Joey Mercuur.

 

Comments are closed.