Nissan Experience

INNOVATION THAT EXCITES
De Nissan Experience stond helemaal in het teken van het merk Nissan en alle Innovation en Excitement die daarbij hoort. Zoals supersnelle racewagens, de geweldige GT-R, rally-uitvoeringen van de Micra en natuurlijk de NISMO-edities! De aanwezige gasten konden kennis maken met de innovatieve Nissan’s van gisteren, vandaag en morgen. Van de iconische 240Z, de Figaro, Juke NISMO tot en met de nieuwe NOTE en de volledig elektrische nieuwe LEAF.

GASTEN
Elke Nissan-medewerker die in Amsterdam werkzaam is bij het Nissan Motor Parts Center, Nissan Trading of bij Nissan Nederland mocht voor deze speciale dag maximaal 4 introducés meenemen. Wie? Dat maakte Nissan niet uit! Wij boden gratis entree voor deze grootse Nissan Experience. En natuurlijk zorgden wij voor heerlijke hapjes en drankjes. De Nissan werknemers konden zich via een speciale website inschrijven voor het evenement. Voor diegenen die dat wilden reden er speciale bussen vanaf Amsterdam naar Valkenburg.

PROGRAMMA
Op vier verschillende ‘area’s’ viel er van alles te beleven. Zo was er in Hangaar2 van alles te zien en te doen: van het gamen op de PlayStation GT pod, tot het luisteren naar de DJ vanuit de Qashqai DJ, van het bekijken van de Red Bull F1 auto en de spectaculaire Nisan DeltaWing Le Mans racer,  en natuurlijk het van binnen en buiten bekijken van de nieuwste Nissan modellen, zoals de nieuwe Note, de nieuwe Micra en de nieuwe LEAF.
Buiten waren er volop activiteiten op de High Speed Area, op de Off Road Area en op de Drift & Test Area. Men kon rijden in een van de 25 test auto’s, zelf 4×4 rijden op het speciaal aangelegde off road parcours, zelf slalom rijden in een van de Micra Rally-auto’s, de Nissan Dakar truck voort trekken, een Nissan vorkheftruck besturen, meerijden met de spectaculaire Nissan drifters of in een van de rally 350Z’s! En het NISMO Lab trok een veel aandacht. Zo viel er voor jong en oud van alles te beleven. En op elke locatie hadden wij gezorgd voor ‘hospitality’: gezellige zitjes, voldoende te eten en te drinken, toiletvoorzieningen en EHBO – aan alles was gedacht.

KINDEREN
Ook de kinderen kwamen ogen en oren tekort. Voor deelname aan de buitenactiviteiten gold een minimumleeftijd van 12 jaar en kinderen vanaf 6 jaar waren welkom in het Nissan Experience Centre in de overdekte Hangaar2, waar ze onder professionele leiding werden bezig gehouden.

EXTRA DAG
Kort voor het evenement plaats vond besloot ook Nissan Nederland gebruik te maken van de faciliteiten die aanvankelijk slechts voor een dag werden opgebouwd. En zo vond op de dag voor de Nissan Experience ook nog een evenement voor 200 zakelijke relaties van Nissan plaats, die min of meer hetzelfde programma doorliepen.

ORGANISATIE
De totale organisatie van de Nissan Experience was in handen van 2convince, inclusief concept, communicatie, planning en uitvoering. Met behulp van trouwe leveranciers op verschillende deelgebieden kon 2convince zeer efficiënt en effectief de Nissan Experience tot een succesvol evenement maken, waarbij de klant volledig ontzorgd werd.

 

Comments are closed.