IJsrijden in Noorwegen

Op basis van onze meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van ijsrijden heeft Mitsubishi Motors Europe 2convince gevraagd om in januari 2018 te assisteren bij de organisatie van een evenement voor de pers ter ondersteuning van de introductie van de nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross SUV Coupe. Samen met de Noorse rallyrijder John Haugland maakten wij deel uit van een internationaal team om meer dan 100 Europese journalisten een leerzame ervaring met het door Mitsubishi Motors ontwikkelde Super-All Wheel Control system op het ijs van Dagali te bezorgen. Tevens leverden wij een bijdrage aan een stakeholders event voor Mitsubishi in Fins Lapland, op de uitgebreide testbanen van Test World in Ivalo.

Samen met voormalig Nederlands rallykampioen Chiel Bos organiseren wij een spectaculaire ervaring op een bevroren rivier in Noorwegen, waar de fijne kneepjes van het ijsrijden worden bijgebracht.

Comments are closed.