Ames Autobedrijven

Wij hebben voor Ames Autobedrijven de openingsweek van de 20.000 m2 nieuwbouw in Zwijndrecht georganiseerd. Duizenden bezoekers kwamen een kijkje nemen en lieten zich verrassen door de vele activiteiten en de acties in de zes verschillende bedrijfsonderdelen.

Ames is al 65 jaar Volkswagen dealer, maar de groep voert ook vele andere merken. In Zwijndrecht werd langs de A16 op de oude locatie van het Ames Occasioncentrum een compleet nieuw complex gerealiseerd, met het nieuwe Occasioncentrum, het VW Bedrijfswagencentrum, de unieke gecombineerde Service Werkplaats voor VW, Audi, Skoda, Seat en VW Bedrijfswagens, de Service Only werkplaats, Ames Schadenet en PSBedrijfswageninrichting.

2convince tekende voor de organisatie van de feestelijke openingsavond voor zakelijke relaties, voor de open huis dagen voor geïnteresseerde bezoekers uit de gehele regio en voor een knallend personeelsfeest voor ruim 800 medewerkers en hun partners op de laatste avond van de feestweek. Voor die gelegenheid werd in 1 dag het schadebedrijf omgetoverd tot een bruisende feestlocatie, inclusief een casino, verschillende bars, een VIP Deck en het grote podium, waarop de Hermes House Band en als top act zangeres Do hun performance neerzetten.

De Hermes House Band twitterde dezelfde avond nog dat ze nog nooit in zo’n bijzondere en verzorgde zaal hadden opgetreden! De personeelsleden van Ames werden laat op de avond verrast door een mobiele automatiekwand, waaruit ze naar hartenlust snacks konden halen – en die vonden gretig aftrek! Eerder op de dag werden de bezoekers van het Open Huis getrakteerd op versnaperingen uit toepasselijke klassieke Volkswagen busjes: er stonden er vier opgesteld: een met hot dogs, een met ijs, een met suikerspin & popcorn en een met overheerlijke koffie!

Bezoekers konden hun reacties met post-its op enkele auto’s in de showroom plakken en de leukste werd beloond met een iPad. Lovende woorden vielen ons ten deel na deze succesvolle openingsweek, waar wij met veel plezier en enthousiasme aan werkten.

Comments are closed.